OPEN
OPEN

Klassiek gitaar, voor grote en kleine gitaristen

...en ook voor jong en oud

Klassiek gitaar

Bij Music For Fun leren leerlingen in eerste instantie klassiek gitaar. Dat wil zeggen dat zij noten leren lezen en de juiste technieken aanleren. Dat doen wij niet omdat wij willen dat elke leerling een klassiek gitarist wordt, maar omdat de leerling zo alle kanten op kan met het gitaarspel. Door noten te lezen kunnen later alle muziekstijlen worden gespeeld; jazz, blues, klassiek, pop en country.
Voor de jonge leerling kan het leren spelen van akkoorden nog lastig zijn. Ook daarom beginnen wij met het aanleren van noten, zodat de eerste ervaringen met de gitaar een succes worden. Oudere leerlingen kunnen echter al wel snel aan de slag met het spelen van akkoorden en kunnen uiteraard ook eigen liedjes inbrengen die zij willen leren.

De volwassen leerling kan bij Music For Fun zelf inbrengen wat ze precies willen leren. Misschien ben je wel docent in het basisonderwijs en wil je jezelf graag leren begeleiden op gitaar. Of je wil in de zomer op de camping bij het kampvuur een paar mooie liedjes kunnen tokkelen. Alles is mogelijk!

> Lees meer over de aanschaf van een gitaar

volg ons op sociale media:

volg ons via facebook volg ons via instagram